Audit

Ervaar jij als ondernemer problemen bij een audit door o.a. onderbezetting, impact en communicatieve vaardigheden?
Dan kan ik je verder helpen zodat wij samen tot een oplossing komen.

Audit

Heb jij vraagstukken bij een audit?

Onderbezetting

Heb je als ondernemer last van onderbezetting door o.a. ziekte of verlof en kun je tijdelijk hulp gebruiken op gebied van operational audit?

Dan kan ik tijdelijk operational audits voor je uitvoeren.

Impact

Wil je je auditdienst effectiever laten zijn en meer impact bereiken binnen je organisatie?

Door het werken vanuit een gedeelde wereld en het gezamenlijk vormgeven van audits betrek je de auditee en kun je betere auditresultaten behalen en meer impact bereiken. Ik kan je hierbij helpen en dit vraagt wel ruimte om te experimenteren en te oefenen. Zullen we in gesprek over hoe dit er uit kan zien in de praktijk?

Communicatieve vaardigheden

Geeft je audittee wel eens feedback over de communicatieve vaardigheden van auditors en zeggen ze dan dat auditors in een ivoren toren zitten? En hoe ga je audits uitvoeren gericht op houding en gedrag waartoe de nieuwe corporate governance codes je uitnodigen?

Na een analyse van je werkprocessen, werkhouding en communicatieve vaardigheden, kan ik met de auditors een aanpak op maat maken zodat ze in staat zijn om een goede verbinding te maken met de auditee. Met als doel om tot betere auditresultaten mét impact te bereiken.

Passo-Organisatieadvies- audit helpt veranderingen realiseren

Toezien op de regels, wat doe jij?

Een lastige én noodzakelijke opdracht. De maatschappij vraagt onmenselijke prestaties van profwielrenners. In deze wereld van commercie, druk van media, sponsoren en van de kijkers ontstaat er een immens lastige situatie. Vanwege de eerlijkheid in de sport moet er toe worden gezien op de naleving van de regels binnen het peloton.

Wat doe je? Zoek je het randje op van wat volgens de regels is toegestaan of blijf je er ver vandaan?

Referenties

Wat mijn klanten over mij zeggen...

"Je inhoudelijke kennis, je vermogen om te verbinden en samen te werken gecombineerd met doorzettingsvermogen zijn ingredienten voor succesvolle projecten."

"Je verwondert je over hoe we dingen doen en zet zaken in verbindingen met elkaar en daardoor komen ze in een ander perspectief te staan."

"Je blijft gewoon jezelf, los van alle poespas en franje, ook in spanningsvelden. Je bent goed in het terugleiden naar de essentie, waar gaat het om én alle extra's daarmee uit te filteren. Dit maakt ook voor anderen dingen helder."

"Je brengt mensen bij elkaar en weet echte samenwerking te realiseren."

Passo Organisatieadvies

Organiseren van interne beheersing, vanuit de invalshoeken:

Passo Organisatieadvies - Procesmanagement

Procesmanagement

Ga je een nieuwe bedrijfsactiviteit starten of bedrijfsonderdelen integreren?
Heb je last van overdrachtsmomenten die niet soepel verlopen? Zijn wachttijden te hoog en doorlooptijden te lang? Wordt niet het gewenste kwaliteit gerealiseerd en/of zijn er onduidelijke verantwoordelijkheden?
Zorg dat je groep soepel draait

Passo Organisatieadvies - Risk & Control

Risk & Control

Heb je het gevoel dat je niet alle risico's in je processen goed onder controle hebt? Kom je niet meer toe aan ondernemen en worstel je met controle druk? Wil je dit weer graag in balans brengen? Wil je met een frisse blik een doorlichting doen op je processen, projecten en bedrijfsvoering, maar wil je geen stempel van “audit”? Risicomanagement op en top.

Passo2Learn

De samenwerking in je organisatie tussen medewerkers onderling en met het management is van essentieel belang om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Passo2Learn helpt je om een betere onderlinge samenwerking en communicatie te realiseren zodat je bedrijfsprocessen effectiever worden en je leert van de uitvoering. Wil jij je interne samenwerking verbeteren? Laten we samen kijken hoe we jouw de kwaliteiten van jouw team maximaal kunnen inzetten en verbeteren.