Audit – done

Heb jij vraagstukken bij een audit?

Ervaar jij als ondernemer problemen bij een audit door o.a.:

  • Onderbezetting
  • Impact
  • Communicatieve vaardigheden

Dan kan ik je verder helpen zodat wij samen tot een oplossing komen.


Onderbezetting

Heb je als ondernemer last van onderbezetting door o.a. ziekte of verlof en kun je tijdelijk hulp gebruiken op gebied van operational audit?

Dan kan ik tijdelijk operational audits voor je uitvoeren. 


Impact

Wil je je auditdienst effectiever laten zijn en meer impact bereiken binnen je organisatie?

Door het werken vanuit een gedeelde wereld en het gezamenlijk vormgeven van audits betrek je de auditee en kun je betere auditresultaten behalen en meer impact bereiken. Ik kan je hierbij helpen en dit vraagt wel ruimte om te experimenteren en te oefenen. Zullen we in gesprek over hoe dit er uit kan zien in de praktijk?


Communicatieve vaardigheden

Geeft je audittee wel eens feedback over de communicatieve vaardigheden van auditors en zeggen ze dan dat auditors in een ivoren toren zitten? En hoe ga je audits uitvoeren gericht op houding en gedrag waartoe de nieuwe corporate governance codes je uitnodigen?

Na een analyse van je werkprocessen, werkhouding en communicatieve vaardigheden, kan ik met de auditors een aanpak op maat maken zodat ze in staat zijn om een goede verbinding te maken met de auditee. Met als doel om tot betere auditresultaten mét impact te bereiken.

Producten Passo Organisatieadvies processen risk & control audit samenwerken en leren

Toezien op de regels, wat doe jij?

Een lastige én noodzakelijke opdracht. De maatschappij vraagt onmenselijke prestaties van profwielrenners. In deze wereld van commercie, druk van media, sponsoren en van de kijkers ontstaat er een immens lastige situatie. Vanwege de eerlijkheid in de sport moet er toe worden gezien op de naleving van de regels binnen het peloton. 

Wat doe je? Zoek je het randje op van wat volgens de regels is toegestaan of blijf je er ver vandaan?