Passo Organisatieadvies

1 Januari 2017 ben ik Passo Organisatieadvies gestart. Vol energie en passie help ik organisaties met de inrichting, verbetering en toetsing van interne beheersing. Dit doe ik vanuit de invalshoeken processen, risk & control en audit. Ik werk hierbij vanuit samenhang en daarbij hoort het samenwerken en leren van medewerkers. 

Passo is een afgeleide van Passo di Stelvio, een kronkelende Italiaanse bergpas. Deze geeft mij veel inspiratie en beklim ik graag met mijn racefiets. Passo staat ook voor passie en passen. Passie en energie stop ik in mijn werk en krijg ik van samen resultaten realiseren. Passen refereert naar het ontwikkelen van inzichten, zien van verbetermogelijkheden en daar passende interventies op toepassen om deze verbeteringen te realiseren.

Herken je de volgende verandervraagstukken binnen je organisatie op het gebied van: Processen, Risk & Control, Audit en Samenwerken & Leren? Dan help ik je graag bij het realiseren van  veranderingen.

Producten Passo Organisatieadvies processen risk & control audit samenwerken en leren

Hoe werk ik?

Op een laagdrempelige manier werk ik graag samen met de medewerkers van de organisatie om daadwerkelijk veranderingen te realiseren op organisatie, team en individueel niveau om zodoende organisatiedoelen te halen.

Dit doe ik door met elkaar de huidige situatie te verhelderen, te ontwarren en te versimpelen. Hierbij creëren we een "gedeelde wereld" waarbij boven- en onderstroom met elkaar verbonden is. Op basis hiervan brengen we stapsgewijs samenhang aan tussen organisatie doelstellingen, interne beheersing (processen, risk, control, audit), mensen, systemen, klanten en stakeholders.