Werkwijze

Hans Wichards

Hoe ik werk

Passo Organisatieadvies

Samen met de medewerkers en het management bepalen we mogelijke verbeteringen zodat ze gedragen worden en blijvend worden ingevoerd. Deze verbeteringen liggen op zowel inrichting van 'harde' procesmatige aspecten in combinatie met de 'zachte' menselijke kant. Deze verbeteringen hebben doorgaans altijd effect op het handelen van individuen en van het team.

Dit doe ik door de actuele situatie in beeld te brengen, deze te ontwarren en te versimpelen. Hierbij creëren we een "gedeelde wereld" waarin betrokkenen elkaars wereld herkennen en snappen. Ik verbind de boven- en onderstroom met elkaar. Op basis hiervan brengen we samenhang aan tussen organisatie doelstellingen, het interne beheersingsvraagstuk (processen, risk & control, audit), mensen, systemen, klanten en stakeholders. Als deze samenhang duidelijk is werken we stapsgewijs toe naar de oplossing van het vraagstuk zodat de interen beheersing verbeterd.

Over Passo organisatieadvies

Hans Wichards

Volg mij op LinkedIn

Zie mijn uitgevoerde projecten.

Passo Organisatieadvies

Organiseren van interne beheersing, vanuit de invalshoeken:

Passo Organisatieadvies - Procesmanagement

Procesmanagement

Ga je een nieuwe bedrijfsactiviteit starten of bedrijfsonderdelen integreren?
Heb je last van overdrachtsmomenten die niet soepel verlopen? Zijn wachttijden te hoog en doorlooptijden te lang? Wordt niet het gewenste kwaliteit gerealiseerd en/of zijn er onduidelijke verantwoordelijkheden?
Zorg dat je groep soepel draait

Passo Organisatieadvies - Risk & Control

Risk & Control

Heb je het gevoel dat je niet alle risico's in je processen goed onder controle hebt? Kom je niet meer toe aan ondernemen en worstel je met controle druk? Wil je dit weer graag in balans brengen? Wil je met een frisse blik een doorlichting doen op je processen, projecten en bedrijfsvoering, maar wil je geen stempel van “audit”? Risicomanagement op en top.

Passo Organisatieadvies - Audit

Audit

Ervaar jij als ondernemer problemen bij een audit door o.a.:

  • Onderbezetting
  • Impact
  • Communicatieve vaardigheden

Dan kan ik je verder helpen zodat wij samen tot een oplossing komen.

Passo2Learn

De samenwerking in je organisatie tussen medewerkers onderling en met het management is van essentieel belang om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Passo2Learn helpt je om een betere onderlinge samenwerking en communicatie te realiseren zodat je bedrijfsprocessen effectiever worden en je leert van de uitvoering. Wil jij je interne samenwerking verbeteren? Laten we samen kijken hoe we jouw de kwaliteiten van jouw team maximaal kunnen inzetten en verbeteren.